Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Schimbare deschidere ferestre termopane Bucuresti

Schimbare deschidere ferestre termopane Bucuresti

Schimbare feronerie si inocuire deschidere din normala in oscilobatanta

 

Feroneria este una din componentele de baza ale termopanelor. Este componenta care asigura funcționalitatea elementelor de tâmplărie. Rolul ei principal este acela de a asigura, cu ajutorul manerului, închiderea și deschiderea usilor si ferestrelor termopan, precum și etanșeitatea lor datorita bumbilor de închidere . Balamalele au rolul de a susține greutatea canatului si permit reglajul ferestrei.
Feroneria pentru ferestrele şi a uşile termopan poate fi de mai multe feluri, noi acordăm o atenţie sporita acestui lucru. Datorita experienţei indelungate, lucram cu o feronerie de lux, realizata la standarde europene de cea mai buna calitate. Folosim feronerie de calitate din clasa A, Roto NT,care asigură o durată de funcţionare destul de extinsă şi care, din punctul de vedere al clientilor, satisface toate cerinţele.

Tipurile de feronerie pe care vi le oferim sunt:

– feronerie oscilobatanta
– feronerie osciloculisanta
– feronerie culisantă cu ridicare
– deschidere batanta

Feroneria oscilobatanta este una dintre cele mai complexe sisteme ce pot intra in alcatuirea unui sistem de geam termopan.

Feroneria oscilobatanta este compusa din:

1. balama superioara toc+bolt de fixare
2. balama inferioara toc
3. balama inferioara cercevea
4. clema prindere balama cercevea (de 9mm si 13mm)
5. brat oscilobatare
6. transmisie superioara 90 de grade
7. transmisie inferioara 180 de grade
8. foarfeca batare
9. spaniolet cremon transmisie
10. transmisie cu inchidere pe spate
11. placuta toc oscilobatare
12. capace pvc pentru mascarea balamalelor

 

Modificarea termopanelor din deschidere simpla in deschidere oscilobatanta


Deschiderea oscilobatanta (dubla deschidere) presupune ca fereastra se poate deschide atat clasic ( batant), cat si in forma de foarfeca (oscilant), pe aceeasi cercevea.

Pentru a va putea efectua modificarea, este necesara deplasarea noastra la domiciliul dumneavoastra pentru masurarea ferestrei si determinarea dimensiunilor si tipul sistemului de feronerie folosit, urmeaza demontarea sistemului de deschidere simpla si montarea noului sistem de deschidere oscilobatanta. Cu ajutorul atelierului mobil rezolvam problema intr-o singura deplasare.

Modificarea termopanelor din deschidere fixa in deschidere oscilobatanta nu afecteaza structura de rezistenta a tamplariei PVC pe care sunt montate si nici nu scade nivelul de izolare termica sau fonica ai acesteia.

Chiar inainte de montajul sistemelor oscilobatante pentru ferestrele si usile dumneavoastra, daca alegeti sa efectuati modificarea cu alta firma, nu uitati sa intrebati ce fel de balamale vor fi folosite. Nu acceptati un sistem cu balamale nereglabile pentru ca orice lasare ulterioara a geamului va necesita schimbarea integrala a acestora.

Mare atentie, daca alegeti sa va achizitionati elementele de feronerie singuri, asigurati-va ca, nu sunt de origine turceasca, acestea prezentand o calitate foarte slaba!

Totodata iti punem la dispozitie un formular pentru reparatii termopane. Completeaza formularul sau suna pentru a afla pretul pentru serviciile de care ai nevoie. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

calculator pret reparatii termopane

Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

modificare deschidere ferestre termopan

Inlocuire deschidere

inlocuire balamale ferestre termopan

Inlocuire balamale

inlocuire broasca, butuc, manere ferestre termopan

Inlocuire broasca, butuc, manere

inlocuire garnituri

Inlocuire garnituri

inlocuire geam termopan

Inlocuire sticla

inlocuire sticla termopane

Calare sticla

reglaje termopane

Reglaje termopane

pret reparatii termopane

Service termopane

Aveti intrebari ?

Call Now Button