Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

Reparatii termopane – Servicii complete reparații termopane ferestre și usi. Bucuresti – sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov

 

Venim in sprijinul clientilor nostri cu serviciul DOCTOR TERMOPANE. Prin acest serviciu ne pliem rapid pe doleantele clientilor nostri, oferind solutii rapide si prestatii de inalta calitate.

Ce avantaje aveti fata de alte firme care repara termopane:
  • puteti solicita serviciul pentru informatii, service telefonic sau online.
  • timp de interventie de max. 2 ore in cazul in care nu avem alte programari.
  • interventii non-stop. daca problema ta nu sufera amanare intervenim si in afara orelor de program, inclusiv in zilele de duminica si sarbatori legale.
  • rezolvam problema ta pe loc. Nu dureaza cateva zile de cand se comanda piesele pana se monteaza.
  • fabricam termopane de peste 20 de ani ! Suntem producatori de ferestre si usi termopan cu tamplarie REHAU si SALAMANDER.
  • folosim feronerie de calitate din clasa A, Roto NT.
  • preturile pieselor, subamsamblelor sunt cele mai mici.
  • beneficiati de experienta tehnicienilor nostri.
  • beneficiati de garantie pentru piese si manopera.

Ferestrele si usile termopan nu sunt garantate pe viata. Prin folosirea lor indemungata pot interveni probleme minore cum ar fi faptul ca nu se mai inchid usor, ceva freaca sau bate, se aude un zgomot metalic la inchidere. Acesta problema se poate rezolva telefonic si cu un inbus. Fereastra sau usa necesita doar reglare. Reglarea termopanelor consta in fixarea corecta in balamale a acestora. Daca din diverse motive nu va descurcati chemati specialistul DOCTOR TERMOPANE, intr-un timp foarte scurt acesta va remedia problema.

În cazul în care tamplaria PVC este deteriorata, este posibil să fiti reticenți în a cere o estimare de pret pentru o reparație, și înțelegem de ce. Dacă luați legătura cu o firmă producatoare de tamplarie termopan, aceasta ar putea recomanda inlocuirea ferestrei sau ușii.

Deși tamplariile PVC sunt în general foarte sigure, unele sunt acum în curs de îmbătrânire,iar modelele mai vechi se deterioreaza mai ușor. Un defect la cadru sau maner poate ușura munca unui hoț de a deschide forțat fereastra sau usa, în special în cazul în care incuietoarea este corodata. Noi întotdeauna recomandăm să efectuati cat mai curand posibil inspectia periodica pentru a depista la tip eventualele defecțiuni. Nu va sfatuim sa va reglati singuri termopanele, chiar daca internetul este plin cu articole care va invata cum se face, trebuie sa stiti ca reglarea unei ferestre tamplarie aluminiu sau PVC nu este floare la ureche. Nu este de ajuns sa bateti de doua ori cu ciocanul si gata. Operatiunea este mult mai complicata si complexa, puteti face mai mult rau decat bine daca nu ati mai intampinat situatii similare. Mai bine lasati un inginer cu experienta sa-si faca treaba.

De asemenea, este o idee bună sa înlocuiti incuietorile atunci când vă mutați într-o nouă proprietate, pentru a fi siguri că aveți toate cheile. Acest lucru este vital în caz de urgență sau de incendiu, atunci când este posibil să trebuiască să ieșiti din casă printr-o fereastră: nu numai ca va fi nevoie sa deschideti fereastra, dar trebuie să vă asigurați că nu se va bloca. Ușile PVC pot dezvolta, de asemenea, probleme, deci este important sa le inspectati în mod regulat pentru semne de deteriorare. Reparatiile usilor sunt necesare de obicei in momentul in care dumneavoastra ori nu ati facut revizia usilor, ori geamurile sunt vechi iar problemele pot aparea din multiple motive. Va oferim solutii complete si informatii utile pentru ferestrele si usile dumneavoastra. Feroneria poate fi înlocuita fără a fi nevoie sa schimbati întreaga ușă, iar balamalele noi asigura o distanta optima intre ușa si rama. Nu este nici un secret faptul ca, in timp, feroneria ferestrelor se uzeaza. Efectele constau intr-o etansare nu suficient de buna sau actionarea dificila. Daca ușa nu este la același nivel cu tocul sau exista o oarecare distanta intre acestea, unui intrus ii este mai ușor sa patrunda in interior. Odata identificata care este cauza, ea poate fi remediata foarte usor. Un expert poate verifica ușile pentru a se asigura că nu sunt lasate.

Daca se aud zgomote de afara, intra curentul in casa sau tamplaria PVC trebuie se inchide/deschide cu forta problema ar putea fi la garnituri. În cazul în care ușile se deschid spre balcon, este deosebit de important să se asigure că sunt în stare bună, din moment ce usile de balcon dau de multe ori spărgătorilor o imagine clară a ceea ce este in interiorul casei dumneavoastra. Multe companii de asigurări insista sa aveți încuietori specifice la ușile de balcon, tocmai din acest motiv. Dacă nu aveți încuietori in cinci puncte la ușile de terasă, le vom potrivi pentru dumneavoastra pentru a vă asigura că satisface toate cerințele din polița de asigurare. Noi va putem inspecta rolele și piesele de pe ușile glisante pentru a va asigura ca nu pot fi ușor forțate și înlocui sau repara orice mecanism defect care pot face usa sau fereastra dificil de utilizat.

Tamplaria PVC pe care noi o folosim are o durata medie de viata de minim 25 de ani.

Pentru o buna functionare a sistemulul dumneavoastra de termopane, ferestrele si usile de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic (maxim 1 an).
Orice situatia intampinati, DOCTOR TERMOPANE  va ofera intotdeauna solutii pentru ferestrele sau usile dumneavoastra atunci cand se intampla situatii nedorite !

Accesati serviciile noastre pentru reparatii temopane Bucuresti, reparatii temopane Sector 1, reparatii temopane Sector 2, reparatii temopane Sector 3, reparatii temopane Sector 4, reparatii temopane Sector 5, reparatii temopane Sector 6, reparatii temopane Ilfov.

Service termopane pe care le oferim:

modificare deschidere ferestre termopan

Inlocuire deschidere

inlocuire balamale ferestre termopan

Inlocuire balamale

inlocuire broasca, butuc, manere ferestre termopan

Inlocuire broasca, butuc, manere

inlocuire garnituri

Inlocuire garnituri

inlocuire geam termopan

Inlocuire sticla

inlocuire sticla termopane

Calare sticla

reglaje termopane

Reglaje termopane

pret reparatii termopane

Service termopane

Totodata iti punem la dispozitie un formular pentru reparatii termopane. Completeaza formularul sau suna pentru a afla pretul pentru serviciile de care ai nevoie. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

calculator pret reparatii termopane

Call Now Button