Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Plase insecte, tantari Bucuresti

Plase insecte, tantari Bucuresti

Plase insecte, tantari Bucuresti si Ilfov

 

Plasele impotriva insectelor constituie o necesitate in zilele cu temperaturi pozitive. Ne apara familia de starea de nervozitate datorata faptului ca insectele se pun peste obiectele pe care le folosim, peste corpul nostru, peste mancare. Ne apara famila de bolile pe care le pot transmite. Ne apara familia de intepaturi in cazul tantarilor, viespilor, albinelor. Sunt o solutie sanatoasa de aparare impotriva insectelor, in comparatie cu pastile, spray-uri, creme. 

Marca noastra: INSECTE-STOP. Producem plase insecte din materiale ECO-FRIENDLY cu mediul inconjurator. Produsele noastre sunt 100% romanesti.

plase insecte bucuresti ilfov
plase insecte bucuresti ilfov
plase insecte bucuresti ilfov

Ramele plaselor sunt confectionate din aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic iar plasele anti-tantari pe care le oferim sunt fabricate din fibra de sticla ignifuga. Tipurile de plase pe care le confectionam sunt: plase insecte pe balamale, plase insecte tip rulou si plase insecte tip plisse. Plasele de pe acest site se vand doar cu montaj inclus in Bucuresti si in Ilfov.

Alege tipul de plase pe care il doresti

plase insecte balamale

Plase insecte pe balamale

Cadrul este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra (nuc,stejar auriu,gri antracit,wenge,mahon,etc), sita este confectionata din fibra de sticla (nu afecteaza vizibilitatea exterioara), cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare neagra (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului), nu arde, este special realizata pentru rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Aceasta este varianta economica.

plase rulou

Plase insecte rulou

Plasele tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita. Actionarea este realizata cu arcuri, ridicarea si coborarea se face foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Pe timpul sezonului rece ea poate fi pastrata, ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra. Structura include: caseta si ghidaje din aluminiu prevazute cu perii fixate pe ghidaje si pe lamela finala, plasa din fibra de carbon. Culori: alb, maro, imitatie lemn(stejar auriu,wenge,nuc,mahon) sau se pot vopsi culori conform paletar RAL.

plase plisse

Plase insecte plisse

Plasele tip plisse sunt rezistente la vant, intemperii si au o durabilitate superioara in timp. Sunt foarte usor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei in zig-zag. Acest tip de plase culiseaza pe un sistem de role, constructia sa speciala, garantand o inchidere ermetica. Structura include: profil din aluminiu vopsit in camp electrostatic, plasa din fibra de carbon. Culori: alb, maro, imitatie lemn(stejar auriu,wenge,nuc,mahon) sau se pot vopsi culori conform paletar RAL.

Call Now Button