Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Inlocuire sticla usi si ferestre termopane Bucuresti

Inlocuire sticla usi si ferestre termopane Bucuresti

Inlocuire sticla geam termopan

 

Casele sunt expuse unor schimbari extreme de vreme, proprietarii confruntandu-se cu modificări frecvente de temperatură. Aceste schimbări sunt mari provocari pentru ferestrele unei case, care sunt principala sursă de transfer termic pe orice clădire. Ferestrele sigilate necorespunzător duc la schimbari ale aerului climat din interior. Echipa Reparatii Termopane Oficial furnizează unități de sticlă izolate pentru a ajuta la mentinerea echilibrului climatului interior.

Geamurile termopan tin afara căldura și frigul, ceea ce fac casele mai confortabile și mai eficiente din punct de vedere a energiei. În timpul iernii, acestea reduc transmisia de căldură prin ferestre și ajută la menținerea unei temperaturi constante în casa dumneavoastra. În timpul verii, reduc acumularea de căldură din exterior. Ca rezultat, aerul condiționat din casă și sistemul de încălzire ar trebui să ruleze mai puțin, astfel economisiti energie și bani.

Un geam izolant este alcătuit din cel puțin două bucăți de sticlă lipite perimetal prin intermediul unui distanțier izolant ( format dintr-o bagheta de aluminiu si sigilanti de tip membrana cauciucata ), care separă cele două geamuri de sticlă și etanșează spațiul dintre ele. Distanța dintre ele poate fi umplută cu un agent deshidratant care absoarbe umezeala. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebite, care poate fi intalnit sub diverse calitati.

Perimetrul întregii unități este sigilat cu un material de etanșare de înaltă calitate, pentru a preveni acumularea de condens între panouri.

 

Geamul termopan folosit la ferestre si usi este de mai multe tipuri:

– geam termopan float clar ;
– geam termopan Low-E ;
– geam termopan 4S = 4 seasons / 4 anotimpuri ;
– geam termopan reflexiv;
– geam termopan ornament;
– geam termopan mat.

Dispunem de o gama larga si variata de geamuri ornament asadar cu siguranta veti gasi la noi acelasi model pentru geamul dumneavostra spart, sau poate doriti sa inlocuiti geamul transparent de la baie cu unul cu ornamen.

La Reparatii Termopane Oficial, una dintre specialitățile noastre este si înlocuirea geamurilor. Din fericire, nu trebuie întotdeauna să înlocuiti întreaga fereastră. Specialistii nostri pot înlocui doar sticla în cadrele existente pentru o suma de bani mai mica decât crezi.

 

Cum se masoara corect un geam termopan care este deja montat pe un toc ?

Cu o ruleta masurati dimensiunile, atat latimea cat si inaltimea in milimetri, din fanta unde se cupleaza bagheta care tine geamul termopan, pana in cealalta fanta, apoi scadeti din rezultat 10mm. Astfel obtineti dimensiunile exacte ale sticlei pe care doriti sa o inlocuiti.


Totodata iti punem la dispozitie un formular pentru reparatii termopane. Completeaza formularul sau suna pentru a afla pretul pentru serviciile de care ai nevoie. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

calculator pret reparatii termopane

Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

modificare deschidere ferestre termopan

Inlocuire deschidere

inlocuire balamale ferestre termopan

Inlocuire balamale

inlocuire broasca, butuc, manere ferestre termopan

Inlocuire broasca, butuc, manere

inlocuire garnituri

Inlocuire garnituri

inlocuire geam termopan

Inlocuire sticla

inlocuire sticla termopane

Calare sticla

reglaje termopane

Reglaje termopane

pret reparatii termopane

Service termopane

Aveti intrebari ?

Call Now Button