Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Inlocuire garnituri usi si ferestre termopane Bucuresti

Inlocuire garnituri usi si ferestre termopane Bucuresti

Schimbare garnitura (cheder)

 

Garniturile sunt componentele cele mai predispuse deteriorarii. Rolul lor este de a etansa si de a izola colturile ferestrei. Acestea necesita o stergere periodica cu o substanta speciala ce le mentine elasticitatea si le protejeaza impotriva factorilor externi. Cu toate acestea, garniturile imbatranesc in timp, motiv pentru care trebuiesc inlocuite , pentru ca fereastra dumneavoastra sa isi mentina buna functionalitate.

Multa lume crede ca garniturile sau chederele termopan sunt facute ca sa reziste o vesnicie, lucru care nici pe departe nu este adevarat. Garniturile (chederele) termopan sunt niste subansamble ale tamplariei termoizolante concepute sa reziste intr-un ciclu de maxim 2 ani in conditii normale atmosferice(ierni geroase, veri calduroase) dupa aceea garniturile termopan isi pierd elasticitatea respectiv puterea de izolare fonica sau termica.

Atunci cand zgomotul din interior patrunde in incinta unde este montata tamplaria termopan, cand apa ploii patrunde atat in toc cat si in incinta sau cand se simte curent in diferite zone ale ferestrei sunt semne clare de chedere termopan defecte, uzate care nu se mai pliaza perfect in suprafata de contact cu profilul ajungand astfel sa creeze goluri prin care sa treaca sunetul respectiv vantul.

Cel mai simplu test pentru a vedea daca garniturile ferestrelor dummeavoastra sunt uzate, este acela de a baga o foaie A4 pe tocul ferestrei cand aceasta e deschisa, apoi sa o inchideti si in ultima faza sa trageti de foaie. Daca foaia iese cu usurinta inseamna ca chederele termopan implicit garnitura termopan este defecta.

Interventia de schimbare a garniturlor nu este nici dificila nici generatoare de mizerie sau praf. Garnitura termopan se poate schimba foarte usor fara a fi necesare utilaje sau scule complicate.

Daca este necesara inlocuirea chederelor pentru termopanele dvs ne puteti contacta la numerele de telefon listate pe acest site. Dispunem de orice tip de garnitura termopan, chedere sau conexe pentru orice marca de profil.

Compania noastra ofera asistenta completa pentru inlocuirea tuturor pieselor defecte ale tamplariei dumneavoastra. Nu asteptati ca fereastra dumneavoastra sa sufere defectiuni majore petru a cere ajutorul specialistilor, efectuati revizia anuala si va veti bucura de tamplaria dumneavoastra PVC sau din aluminiu mai mult timp !

Totodata iti punem la dispozitie un formular pentru reparatii termopane. Completeaza formularul sau suna pentru a afla pretul pentru serviciile de care ai nevoie. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

calculator pret reparatii termopane

Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

modificare deschidere ferestre termopan

Inlocuire deschidere

inlocuire balamale ferestre termopan

Inlocuire balamale

inlocuire broasca, butuc, manere ferestre termopan

Inlocuire broasca, butuc, manere

inlocuire garnituri

Inlocuire garnituri

inlocuire geam termopan

Inlocuire sticla

inlocuire sticla termopane

Calare sticla

reglaje termopane

Reglaje termopane

pret reparatii termopane

Service termopane

Aveti intrebari ?

Call Now Button