Contact: 0769 250 350; Email: contact@doctor-termopane.ro
Inlocuire broasca, butuc, manere usi si ferestre termopane Bucuresti

Inlocuire broasca, butuc, manere usi si ferestre termopane Bucuresti

Inlocuire broasca, butuc si manere

 

Problemele ridicate de sistemele de inchidere pot fi foarte neplacute, daca nu se beneficiaza de serviciile profesioniste ale unei firme specializate.

Securitatea usilor termopan este data de folosirea unor accesorii calitative cu care se echipeaza termopanul. Unul dintre accesoriile a carui calitate nu trebuie neglijata este butucul pentru usile termopan cu chei. Acest accesoriu face ca rezistenta la efractie sa fie mai mare si casa sa fie mai bine protejata. Totodata acesta trebuie sa reziste intemperiilor, sa nu fie oxidabil (sa nu rugineasca) si sa fie fiabil in timp. Din pacate pentru dumneavostra, clientul, este imposibil sa recunoasteti un butuc bun, rezistenta acestuia neputand fi testata la cumparare. Din aceste motive, firma noastra va ofera serviciul de livrare si montaj de butuc termopan, pentru care , datorita experientei si furnizorilor de incredere cu care lucram, va putem recomanda, livra si monta cel mai bun model de butuc pentru usile termopan.

Pentru inlocuirea butucului se desface surubul butucului de incuiere care se afla prins pe broasca in zona acestuia, se introduce cheia in butuc si se roteste la aproximativ 15 grade stanga sau dreapta si se trage de butuc in exterior. Cate o data e nevoie sa fie ajutat cu ciocanul de silicon. Unele butucuri se scot fara cheie.

Deasemenea inlocuim sildurile/manerele usii si broastele termopan. (Tipuri de broasca: brosca termopan multipunct si broasca simpla).

 

Riscurile la care va expuneti executand aceasta interventie pe cont propriu:

• broasca sa fie frezata si iesita in camera sticlei; din neatentie sau graba puteti atinge marginea sticlei termopan spargand-o iremediabil
• sa scapati suruburi sau accesorii in camera broastei pe care nu le veti mai putea scoate
• sa pozitionati gresit noua broasca si sa nu mai cada la punct cu placa de corespondenta de pe toc.

Firma noastra dispune de personal specializat ce va poate ajuta in reparatiile usilor termopan ce au sisteme de inchidere, blocare si incuiere defecte. Dispunem de stocuri vaste de feronerii de inchidere si butuci termopan pentru orice model de usa termopan.

Va recomandam sa alegeti cu mare grija firma sau persoana care va efectua reparatii la tamplaria si geamul termopan din casa sau va monta jaluzele, plase de insecte sau rulouri. Se intampla des ca sub mirajul pretului diverse persoane sa abuzeze de naivitatea si lipsa de informatii a clientilor si sa ofere servicii de proasta calitate si fara garantie.

 

Suntem singura echipa specializata ce ofera garantie pentru service-ul acordat!

Totodata iti punem la dispozitie un formular pentru reparatii termopane. Completeaza formularul sau suna pentru a afla pretul pentru serviciile de care ai nevoie. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

calculator pret reparatii termopane

Reparatii termopane Bucuresti si Ilfov

modificare deschidere ferestre termopan

Inlocuire deschidere

inlocuire balamale ferestre termopan

Inlocuire balamale

inlocuire broasca, butuc, manere ferestre termopan

Inlocuire broasca, butuc, manere

inlocuire garnituri

Inlocuire garnituri

inlocuire geam termopan

Inlocuire sticla

inlocuire sticla termopane

Calare sticla

reglaje termopane

Reglaje termopane

pret reparatii termopane

Service termopane

Aveti intrebari ?

Call Now Button